Previous
Next

SEP is een uniek familiebedrijf

SEP Feestartikelen is een uniek familiebedrijf met een uniek feestartikelen assortiment. Al 50 jaar de feestgigant van Nederland! SEP heeft een online feestwinkel en een fysieke feestwinkel van maar liefst 500m2. Dit maakt SEP Feestartikelen uniek in Nederland en omstreken! Bezoek onze winkel in Roosendaal of bestel online in onze webshop je originele carnavalskleding, bijzondere carnavalspakken, Halloween kostuums, verjaardag versieringen,  Sinterklaas en zwarte piet pakken, etc.

Het assortiment in themafeesten is groots. Wij hebben namelijk alles voor geboorte, huwelijk, verjaardagen, Tiroler en Hawaii feesten en natuurlijk een ruim assortiment feestartikelen voor jaren 70 en jaren 80 feesten. Echt wat anders en alle feestartikelen zijn scherp geprijsd en alles uit voorraad leverbaar! Voor meer informatie bezoek onze website: www.sep-feestartikelen.nl

SEP = SEP

De familie SEP brengt minstens net zoveel geschiedenis met zich mee als het prachtige pand waarin hun speciaalzaak gevestigd is. Het is 1963, vader Sep is een harde werker met ondernemende motieven. Hij heeft zijn etalage winkel van papierwaren en etalagemateriaal gaandeweg geëvolueerd tot een feestwinkel. Wat begon als een papierwaren winkel voor de lokale supermarkten is uitgegroeid tot een familiezaak waar de Roosendaler voor al zijn feestartikelen terecht kan. Of hij nou op zoek is naar feest attributen of feestkleding, bij SEP ben je al decennialang aan het juiste adres.

Het succes zorgde ervoor dat de familie SEP zijn winkel verhuisde van de burgemeester Prinsensingel naar de Molenstraat. Een prachtig herenhuis dat net zoveel authenticiteit ademt als de longen van iedere SEP-familielid.  Voorheen zat hier de supermarkt de Ruyter, die bekend stond om zijn luxe assortiment, uitgebreide service en klantvriendelijkheid. De familie SEP voelde zich vrijwel gelijk op hun gemak. Door hun inzet en ondernemersdrift wisten ze al snel DE plek te worden waar de Brabander moest zijn voor al zijn feestartikelen. 

SEP is een synoniem geworden in Roosendaal en omstreken voor al je verkleed partijen. Tijdens het carnaval is SEP de place to be om je voor te bereiden op een geslaagd carnaval. Of je nou precies weet wat je wilt of nog in dubio bent. SEP helpt jou om er een geslaagd feest van te maken. De werknemers nemen bijna ouderwets de tijd om je te helpen en geven je alle aandacht die je nodig hebt om te slagen. Dat is overigens niet het enige wat nog ouderwets aan deze speciaalzaak is. Ook de prijzen zijn net als vanouds.  

Het is nu 2019 en Dennis ziet de wereld om zich heen veranderen. De klant is niet meer de klant van 1963 of sterker nog; die van 10 jaar geleden. De massale feestwinkel waar je door het bos de bomen niet meer kan zien, past niet meer bij de visie van de huidige markt. SEP is trots op zijn geschiedenis en het verhaal wat zij hebben te vertellen mag worden gehoord. SEP is een belevenis die iedere generatie op generatie beleefd wordt. De ervaring, de kennis en passie voor het vak moet ervaren worden. SEP wil zijn authentieke zelf behouden maar deze aanbieden in een totaalbelevenis. De Brabander moet SEP herkennen zoals zij SEP nu kennen maar bovenal moeten zij SEP ervaren zoals SEP al generaties lang ervaren wordt.

SEP is SEP, dat zal altijd zo blijven. Anders dan de rest en toch altijd zichzelf. Dit gaat versterkt worden doordat SEP nu een belevenis is waarin jij volledig ondergedompeld wordt in festiviteit en vrolijkheid. Bij het toetreden van het authentieke herenpand in de Molenstraat betreed je de wondere wereld van SEP. Of jij nu bij binnenkomst precies weet wat je wilt en verwacht. Of als je nog met je handen in het haar zit. SEP gebruikt zijn kennis en eerlijkheid om van jouw feest een echte onvergetelijke ervaring te maken.

Doordat SEP een totaalbelevenis is geworden zal je zien dat de fysieke winkel bij ieder ander feest omgetoverd wordt. De bezoeker gaat ieder feest ervaren in SEP. Of het nou Carnaval of Halloween is SEP zorgt ervoor dat je het feest als nooit tevoren zal beleven.  De kennis die SEP sinds 1963 in huis heeft zorgt ervoor dat het assortiment altijd vernieuwend is en bij de huidige tijd past. Het wordt nog leuker om alleen of met je gezin in SEP op zoek te gaan naar jouw speciale feestattributen.

p.s. Ook als je niet op zoek bent naar speciale feestattributen maar gezellig wilt komen kijken in onze winkel ben je meer dan welkom.